Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze is samengesteld, kan Crematorium Weerterland niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepubliceerde informatie. De informatie heeft dan ook als voornaamste doel om een beeld te geven van onze dienstverlening. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment worden gewijzigd of verwijderd. 
 
Aansprakelijkheid 
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op onze website. Daarnaast kan er niet gegarandeerd worden dat de website foutloos en zonder onderbrekingen functioneert. Crematorium Weerterland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website. Daarnaast accepteren wij ook geen aansprakelijkheid voor sites van anderen waarnaar wij verwijzen en voor websites die naar ons verwijzen. 
 
Verantwoordelijkheid 
U bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor welke informatie u bekijkt en gebruikt. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnamevrijheid; alle auteursrechten zoals bedoeld in art. 15 van de Auteurswet worden voorbehouden. 
Het Nederlands Recht is van toepassing.
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.